Difference between revisions of "Main page (Nederlands)"

From ArchWiki
Jump to: navigation, search
Line 12: Line 12:
 
* [[:Category:Nederlandstalig|Nederlandstalige artikelen]]
 
* [[:Category:Nederlandstalig|Nederlandstalige artikelen]]
 
}}
 
}}
==== Wiki nieuws ====
+
==== Wiki-nieuws ====
Af en toe gebeurd het dat iets nieuwswaardig is, maar enkel op de Wiki. In dat geval, neem een kijkje op [[Wiki News]].
+
Af en toe gebeurt het dat iets nieuwswaardig is, maar enkel op de Wiki. In dat geval, neem een kijkje op [[Wiki News]].
  
 
==== Wat valt er te zien ====
 
==== Wat valt er te zien ====
Hier staat een kort overzicht van hoe de Wiki is opgebouwd. Het meeste van de Wiki is te bereiken met behulp van de <b>navigatiebalk</b> links (en rechts). Aan de top staan de <b>edit- en functieknoppen</b>. Onderaan de pagina vind je verschillende links naar andere sites van Arch Linux.
+
Hier staat een kort overzicht van hoe de Wiki is opgebouwd. Het meeste van de Wiki is te bereiken met behulp van de <b>navigatiebalk</b> links (en rechts). Bovenaan staan de <b>bewerk- en functieknoppen</b>. Onderaan de pagina vind u verschillende links naar andere sites van Arch Linux.
  
 
==== How-tos ====
 
==== How-tos ====
Problemen met dingen te configureren? Weet je niet waar te zoeken?<br>
+
Problemen met dingen te configureren? Weet u niet waar te zoeken?<br>
Veel kans dat je zal vinden wat je zoekt in de [[:Category:HowTos|How-to categorie]]. Navigeer door de categorieën, en probeer te vinden wat je zoekt. Als je het niet vindt, kan je het zoekveld in de navigatiebalk gebruiken.
+
Veel kans dat u zal vinden wat u zoekt in de [[:Category:HowTos|How-to categorie]]. Navigeer door de categorieën, en probeer te vinden wat u zoekt. Als u het niet vindt, kunt u het zoekveld in de navigatiebalk gebruiken.
  
==== Zelf je paginas maken ====
+
==== Zelf pagina's maken aanmaken====
Om pagina's aan te kunnen maken of aan te kunnen passen, heb je een account nodig op de Wiki. Eens gedaan, kan je je uitleven in de [[Sandbox|zandbak]] om gewend te raken met de opmaak van ArchWiki. Je gebruikerspagina is ook een goede plaats om te experimenteren. Er staat een lijst van simpele opmaak in de [[:Category:Help|help categorie]]. Deze link is ook te vinden in de navigatiebalk.
+
Om zelf pagina's aan te kunnen maken of aan te kunnen passen, heeft u een account nodig op de Wiki. Eens gedaan, kan u wat proberen in de [[Sandbox|zandbak]] om gewend te raken met de werking van ArchWiki. Uw gebruikerspagina is ook een goede plaats om te experimenteren. Er staat een lijst van simpele opmaak in de [[:Category:Help|help categorie]]. Deze link is ook te vinden in de navigatiebalk.
  
 
==== Contact ====
 
==== Contact ====
Een vraag of een suggestie? bekijk de [[ContactList|contactlijst]].
+
Een vraag of een suggestie? Bekijk de [[ContactList|contactlijst]].
  
 
{{navigatearchlinux|}}
 
{{navigatearchlinux|}}
  
 
[[Category:Nederlandstalig]]
 
[[Category:Nederlandstalig]]

Revision as of 22:23, 1 November 2006

Template:Navigate i18n mainpagesTemplate:Newpagelinksmain

ArchLinux Wiki

Welkom op de ArchLinux Wiki.

Template:Sn

Wiki-nieuws

Af en toe gebeurt het dat iets nieuwswaardig is, maar enkel op de Wiki. In dat geval, neem een kijkje op Wiki News.

Wat valt er te zien

Hier staat een kort overzicht van hoe de Wiki is opgebouwd. Het meeste van de Wiki is te bereiken met behulp van de navigatiebalk links (en rechts). Bovenaan staan de bewerk- en functieknoppen. Onderaan de pagina vind u verschillende links naar andere sites van Arch Linux.

How-tos

Problemen met dingen te configureren? Weet u niet waar te zoeken?
Veel kans dat u zal vinden wat u zoekt in de How-to categorie. Navigeer door de categorieën, en probeer te vinden wat u zoekt. Als u het niet vindt, kunt u het zoekveld in de navigatiebalk gebruiken.

Zelf pagina's maken aanmaken

Om zelf pagina's aan te kunnen maken of aan te kunnen passen, heeft u een account nodig op de Wiki. Eens gedaan, kan u wat proberen in de zandbak om gewend te raken met de werking van ArchWiki. Uw gebruikerspagina is ook een goede plaats om te experimenteren. Er staat een lijst van simpele opmaak in de help categorie. Deze link is ook te vinden in de navigatiebalk.

Contact

Een vraag of een suggestie? Bekijk de contactlijst.

Template:Navigatearchlinux