Difference between revisions of "User:Unhammer"

From ArchWiki
Jump to: navigation, search
Line 21: Line 21:
 
===Wireless===
 
===Wireless===
 
The CNet card was [http://bbs.archlinux.org/viewtopic.php?id=89543 problematic], but my new D-Link G-520 works great so far with ath_pci (putting !ath5k in MODULES in /etc/rc.conf) and netcfg2/net-profiles.
 
The CNet card was [http://bbs.archlinux.org/viewtopic.php?id=89543 problematic], but my new D-Link G-520 works great so far with ath_pci (putting !ath5k in MODULES in /etc/rc.conf) and netcfg2/net-profiles.
 +
 +
===Fan control===
 +
Had a bit of trouble at first, but it seems to [http://bbs.archlinux.org/viewtopic.php?id=81312 work now]. Unfortunately I have to reconfigure it on each update :-/

Revision as of 12:49, 11 February 2010

My setup

Mainboard: ASUS M4A785TD-M EVO, Socket-AM3 AMD 785G+SB710, DDR3, Firewire, GbLAN, m-ATX, HDMI, DVI, PCI-Ex(2.0)x16

Processor: Phenom II X3 720 Black

Power supply: Silver Power SP-400P2C 400W

Wifi: CNet CWP-854 RT2561T D-Link G-520

Graphics

The card is an integrated Radeon HD4200.

I tried the proprietary catalyst drivers from AUR, worked OK. Neverball was fast and xvinfo showed a buncha stuff wot I don't understand so that seemed to work too. I had to set TerminateServer=True to get kdm to not freeze on logout, as described in the wiki on ATI.

I switched to the free drivers, here xvinfo and glxinfo say "Error: unable to open display", but I can select OpenGL for compositing and get the wobbly windows etc. I'm not running KMS yet.

Wireless

The CNet card was problematic, but my new D-Link G-520 works great so far with ath_pci (putting !ath5k in MODULES in /etc/rc.conf) and netcfg2/net-profiles.

Fan control

Had a bit of trouble at first, but it seems to work now. Unfortunately I have to reconfigure it on each update :-/