International communities (Català)

From ArchWiki
Estat de traducció: Aquest article és una versió traduïda de International communities. Última traducció: 2023-08-05. Si hi han hagut canvis a la versió anglesa, podeu ajudar a traduir-lo o avisar a l'equip de traducció.

https://archlinux.org és la llar del lloc web oficial d'Arch Linux, dels seus fòrums, i de la seva wiki. Així i tot, multitud de llocs web gestionats per la comunitat s'han posat a disposició dels usuaris internacionals que prefereixen comunicar-se en la seva pròpia llengua. Podeu trobar una llista d'aquestes comunitats més avall.

Adoneu-vos també que la nostra wiki oficial suporta contingut multilingüe. A més, tenim un fòrum internacional a on podeu publicar utilitzant la vostra llengua nativa. Aquestes eines es poden usar addicionalment, en paral·lel, o com a part de les comunitats internacionals llistades més avall.

Aquesta llista no és ni de prop completa. Si coneixeu alguna comunitat que no és llistada, si us plau sentiu-vos lliures d'afegir-la. Si esteu buscant una comunitat que encara no existeix, inicieu-la o visiteu el Fòrum en altres llengües.

Internacional (Anglès)

Les plataformes de comunicació en anglès es poden trobar a Getting involved (Català).

Free-for-all (Qualsevol llengua)

Alemany

Àrab

Bangladesh

Català

Croata

Danès

Espanyol

Francès

Grec

Hindi

Indonesi

Italià

Japonès

Lituà

Luxemburguès

Noruec

Persa

Polonès

Portuguès

República txeca

Rús

Serbi

Suec

Turc

Ucraïnès

Uzbekistan

Vietnamita

Xinès

Xina continental

Taiwan