Template:Bad translation (Suomi)

From ArchWiki
Tämä sivu on malline. Se ei sisällä Arch Linuxiin liittyvää tietoa, mutta sitä pitäisi käyttää muiden artikkeleiden osana. Enemmän tietoa asiaan liittyen löytyy: Help:Template (Suomi).

Ethän muokkaa tätä mallinetta; voit aiheuttaa haittaa kaikille sivuille, jotka käyttävät tätä mallinetta. Jos haluat muokata tätä mallinetta, kopioi se Template:Sandbox, muokataksesi ja testataksesi sitä siellä, ja kopioi se takaisin kun se lopulta toimii.

Ilmaise vapaasti mielipiteesi liittyen tähän mallineeseen.

"Huono suomennos" merkintä, jolla osoitetaan huonoon tai vanhentuneeseen käännökseen.

Käyttö

Tämä malline lisätään artikkelin alkuun, jos artikkeli on huonosti käännetty tai käännös on vanhentunut. Muista merkitä myös tarkasti mikä on todellisuudessa vialla ja mahdollisesti viitata myös vastaavan nimiseen artikkeliin keskustelusivulla.

{{Bad translation (Suomi)|syy}}

Voit vaihtaa oletus keskustelusivun toisella parametrilla:

{{Bad translation (Suomi)|syy|Talk:Toinen Sivu}}

Voit myös viitata tiettyyn kohtaan keskustelusivulla nimetyllä section parametrilla:

{{Bad translation (Suomi)|syy|section=Osan Nimi}}

Merkittyjä sivuja löytää Special:WhatLinksHere/Template:Bad translation (Suomi) tai Category:Pages or sections flagged with Template:Bad translation (Suomi). Kaikkia suomea osaavia kehotetaan tekemään käännöstyötä. {{Bad translation (Suomi)}} merkintä pitää poistaa, kun käännökset on tehty ja virheet korjattu.

Huomautus: Keskustelusivu on linkattu ulkoisen linkin kautta: tällä vältetään sivuston saastuttamista Special:WantedPages kun keskustelusivu ei ole vielä olemassa.

Esimerkki

{{Bad translation (Suomi)|Tässä on vain demonstraatio.}}

Tämän artikkelin käännös ei vastaa alkuperäistä tekstiä.

Syy: Tässä on vain demonstraatio. (Keskustele Template talk:Bad translation (Suomi)#)