Template:Translateme (Suomi)

From ArchWiki
Tämä sivu on malline. Se ei sisällä Arch Linuxiin liittyvää tietoa, mutta sitä pitäisi käyttää muiden artikkeleiden osana. Enemmän tietoa asiaan liittyen löytyy: Help:Template (Suomi).

Ethän muokkaa tätä mallinetta; voit aiheuttaa haittaa kaikille sivuille, jotka käyttävät tätä mallinetta. Jos haluat muokata tätä mallinetta, kopioi se Template:Sandbox, muokataksesi ja testataksesi sitä siellä, ja kopioi se takaisin kun se lopulta toimii.

Ilmaise vapaasti mielipiteesi liittyen tähän mallineeseen.

"Käännöstä toivotaan" merkintä jolla indikoidaan keskeneräisestä käännöksestä tai toivotaan apua käännöksessä.

Käyttö

Tämä tulisi lisätä keskeneräiseen käännökseen aivan pääotsikon alle. Lisää myös ohjeita muille kääntäjille ja tuo enemmän tietoa sivun keskustelusivulle.

{{Translateme (Suomi)|syy}}

Voit siirtää keskustelun jollekkin toiselle keskustelusivulle toisella parametrilla:

{{Translateme (Suomi)|syy|Talk:Toinen keskutelusivu}}

Vaihtoehtoisesti voidaan osoittaa johonkin erityiseen kohtaan tai osaa oletus keskustelusivulla nimetyllä section parametrilla:

{{Translateme (Suomi)|syy|section=Osan nimi}}

Katso Template:Bad translation (Suomi) vanhentuneelle tai epätarkalle artikkelin käännökselle.

Merkityt sivut voi löytää Special:WhatLinksHere/Template:Translateme (Suomi) tai Category:Pages or sections flagged with Template:Translateme (Suomi). Kaikkia suomea osaavia kehotetaan tekemään käännöstyötä. {{Translateme (Suomi)}} merkintä pitää poistaa, kun käännökset on tehty.

Huomautus: Keskustelusivu on linkattu ulkoisen linkin kautta: tällä vältetään sivuston saastuttamista Special:WantedPages kun keskustelusivu ei ole vielä olemassa.

Esimerkki

{{Translateme (Suomi)|Tässä on vain havainnollistus.}}

Tämä artikkeli tai osa vaatii Suomennosta.

Huomioita: Tässä on vain havainnollistus. (Keskustele asiasta Template talk:Translateme (Suomi)#)