User talk:Imhotep

From ArchWiki

Interlanguage links edits

Hi. I see you like to edit interlanguage links. I just want to inform you that the Lahwaacz.bot, which is periodically run by Lahwaacz, successfully performs this kind of work. Therefore, you could focus on other important tasks.

-- Blackteahamburger (talk) 04:16, 6 October 2020 (UTC)

Good to know, much obliged. Imhotep (talk) 13:49, 6 October 2020 (UTC)

Mallinne

Hei! Hyvä nähdä porukkaa korjaamassa pieniä erheitä käännöksistäni! Suomi ei ole omia vahvuuksiani ja teenkin näitä suomennoksia vain harrastuksen puutteesta. Olen kovasti pahoillani ja toivon ettet menettänyt unia tulevalta yöltä (tai viikolta)! Pyrin korjaamaan kyseiset virheet (mikäli niitä on vielä olemassa) viikon sisään, kun vain siihen aikaa itseltäni löytyy.

-- Erwinjitsu (talk) 22:07, 1 April 2021 (UTC)

Ehkä tuli ilmaistua asia turhankin kärjistäen, jos tulevaisuudessa on etenkin MediaWiki-terminologian kanssa epäilyksiä tai ongelmia, kannattaa aina tarkistaa esimerkiksi suomenkielisestä Wikipediasta käytetyt ilmaisut. Mutta joo, kaikki tähän osallistuvat oman aikansa ja mahdollisuuksiensa mukaisesti, {{Varoitus}}-mallineen käyttö oli ehkä siinä ja siinä asiallista, mutta yleensä wikeissä toistetaan aiemmin luotuja yhteisiä sääntöjä, termejä ja käytäntöjä, jotka ovat syntyneet pohjaksi, ja jos asiaa, esimerkiksi virheellistä käännöstä ei oteta ajoissa huomioon, seurauksena voi olla paljon tarpeetonta korjaustyötä myöhemmin. Hyvää työtä muuten, vaikka sydän on jättänytkin muutaman lyönnin välistä käännösten ensimmäisiä versioita lukiessa. Oppia ikä kaikki. --Imhotep (talk) 05:30, 5 April 2021 (UTC)
Virheistä oppii, näinhän se on. Teen käännöksissäni virheitä muutenkin aika usein ja koitan kääntelyäni siksi aina vähän parantaa. Itselläni onkin ollut vain ideana saada mahdollisimman paljon suomennetuksi, jotta sitten joku voi perästä tulevaisuudessa paikkailla (koska korjaaminen/parantelu on muutenkin, omasta mielestä, mieleisempää puuhaa kun suomennostyö on kokonaisuudessa jo tehtynä). Tällä kertaa sattuikin vain astetta pahempi virhe ja vielä toistuva, joka olikin ihan hyvä tuoda tälläi ilmi ettei suomennoksissa tulevaisuudessa sattuisi samanlaisia virheitä!
-- Erwinjitsu (talk) 12:30, 29 April 2021 (UTC)